Vores historie

Vi har lavet en serie om Wuth Copenhagen, for at du kan lære os og vores brand bedre at kende. Du vil kunne læse om vores historie bag brandet, vores mission, vores tanker bag vores styles, vores mål, vores visioner for brandet, vores passion, og essensen af vores kollektioner. I denne artikel vil vi invitere jer bag scenen på vores cashmere brand. Idéen er, at du vil føle, at du kender vores historie fra begyndelsen til nu. Vi tror på, at det er godt at kende historien og filosofien bag et brand, og måske vil det endda besvare nogle af de spørgsmål, du har om Wuth Copenhagen.

Historien bag Wuth Copenhagen

Vores historie begynder i 2014, da Birgitte Wuth startede brandet med tanken om at skabe kvalitets cashmere. Hun måtte bygge brandet op fra begyndelsen inklusiv at række ud til agenter og butikker. Hun har en uddannelse fra den internationale designskole ESMOD i Paris, hvilket danner grundlaget for at designe smukke styles. I begyndelsen hed brandet Wuth Cashmere og fokuset var på 100% cashmere styles og bestod kun af Birgitte. Hun startede ud med at skabe tre klassiske styles – hvoraf en af disse stadig eksisterer i vores kollektion, Classic Scarf. Efter de første år blev kollektionerne langsomt udvidet med flere tidsløse og klassiske styles ved at have dedikerede agenter, der kunne sælge til butikker. Det gjorde det senere muligt at ansætte praktikanter og studentermedhjælpere fra tid til anden.
Herefter blev det muligt at ansætte den første fuldtidsmedarbejder, Simone, som hjalp med at bygge den nuværende hjemmeside op og generelt hele universet bag Wuth Copenhagen. Idéen har altid været at designe smukke og eksklusive cashmere styles med materialerne i fokus, hvilket er derfor, at vores kollektioner senere blev udvidet med flere kvalitetsmaterialer. Birgitte har en grundlæggende kærlighed til naturlige materialer og specielt cashmere, uld, og silke, hvilket er grunden til, at disse nu altid er en del af vores kollektioner. Hun vil gerne tilbyde designs i tidsløse og sofistikerede silhuetter og intentionen er at designe styles, der kan og vil være en del af din yndlingsgarderobe i årtier. Filosofien bag Wuth Copenhagen er at tilbyde luksuriøsitet i hverdagsstyles til både mænd og kvinder – fordi alle fortjener oplevelsen af ægte kvalitet

Fra drøm til virkelighed

Vi håber, at dette gav dig et indblik bag historien om Wuth Copenhagen fra begyndelsen til nu. Hvert brand starter småt og gennem dedikeret arbejde og intention, kan det vokse og blive til den første spæde drøm. At kende historien bag vores brand fuldender universet af Wuth Copenhagen og vores cashmere community.
Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere