Silke & Cashmere

Silke & Cashmere

 Cashmere-silke blandingen kommer med det bedste fra begge verdner, hvor du får den åndbare fornemmelse og elegante udseende af silke, mens man bevarer cashmerens luksuriøse blødhed og unikke isolerende egenskaber. Vores cashmere-silkeblanding giver en luksuriøs følelse, fremragende blødhed og stærk holdbarhed.

        VORES SILKE & CASHMERE

BASIS styles fra Wuth Copenhagen i det blødeste cashmere og silke

VI BRUGER PREMIUM SILKE & CASHMERE

Vores luksuriøse blanding af silke, der giver den perfekte åndbare fornemmelse og elegante udseende og vores Grade A Cashmere, der giver en luksuriøs blødhed og unikke isolerende egenskaber til vores styles. Læs mere om vores cashmere her.

Plain & Rib Strik

Vores cashmere-silke styles bliver strikket i det fineste og tyndeste garn, der gør materialet let, tyndt og perfekt til de varmere dage. Vores cashmere-silke er produceret i forskellige strik-typer, hvor du kan finde plain strik, som er en flad strik, der giver en klassisk og elegant strik og som smyger sig fint ind til kroppen. Vores rib strik, som har en ribstrikket struktur, giver en enkelt og moderne style som falder let på kroppen. Vores strik-typer er begge ultra-bløde, lette og åndbare, hvorfor de er ideelle til forår og sommer.

Certificeringer

OEKO-TEX

OEKO-TEX står for tiltro og høj produktsikkerhed for forbrugerne. Denne certificering forsikrer at garnet, der bruges i vores produkter ikke indeholder kemiske og giftige stoffer, der kan skade helbred og miljø. Læs mere om OEKO-TEX.

GOTS

GOTS står for garanti for, at forbrugernes tøj er produceret miljømæssigt korrekt og socialt ansvarligt. Denne certificering sikre, at garnet vi bruger består af certificerede økologiske fibre, samt farvestofferne opfylder de særlige miljømæssige krav. Læs mere om GOTS.

 

GLOBAL RECYCLED STANDARD

Global Recycled Standard er en garanti for, at de genanvendte materialer kan verificeres og opspores i slutproduktet. Certificeringen forsikre arbejdet med at minimere skadelige kemikalier og miljøpåvirkning i forhold til fremstillingen af produkter. 

STAY IN TOUCH WITH US

Få 10% rabat på din første ordre, og opdateringer, du ikke vil gå glip af. 

Ingen spam, afmeld når som helst.

   DESIGNET TIL EVIGHEDER

Sort
Steel Grey
Cream
Navy
Rose

Basis style

Basis Bluse

1.200,00 kr.
Creme/Navy
Navy/Cream

Basis style

Helena Cardigan

1.500,00 kr.
Navy

Basis style

Basis Shorts

1.150,00 kr.
Sort
Steel Grey
Cream
Navy

Basis style

Basis Rullekrave

1.300,00 kr.

Vores Cashmere Univers

Et udvalg af klassiske og tidløse cashmere styles som du kan beholde i lang tid