Accessories

Wuth Copenhagen tilbyder vi produkter i lækker cashmere, og her på siden har vi samlet et stort udvalg af 100% cashmere accessories. Mangler du de nogle cashmere accessories i højeste kvalitet? Så er du kommet til det helt rette sted. Med cashmere accessories er du garanteret at kunne holde varmen, samtidig med at føle stort velbehag i det lækre strik. Cashmere accessories er et must, og du kan med fordel bruge det, når temperaturen begynder at falde. Udvalget byder på en masse forskelligt, og du kan derfor med fordel tage et kig på vores flotte og bløde items.

-40%
Sort
Lysegrå
Navy
Denim Blue
Choclate
Sand
Pine Green
Gold/Blue

Accessories

Halsedisse

720,00 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Electric Blue
Denim Blue
1.500,00 kr.
-40%
Sort
Mørkegrå
Navy
Light Blue
Chestnut
Bailey
Mocca
Bordeaux Red
+2

Accessories

Fold Hue

420,00 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Electric Blue
Choclate
Sand
Pine Green
+1

Accessories

Stine Hat

850,00 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Electric Blue
Denim Blue
Sand
Creme/Sand

Accessories

Handsker

500,00 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Electric Blue
Choclate
Caramel
Sand
+1

Accessories

Vanter

600,00 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Electric Blue
Creme/Sand

Accessories

Rib Sokker

550,00 kr.

100% CASHMERE ACCESSORIES

100% cashmere accessories er altid essentielt for din garderobe. Tilføj lidt farve til dit outfit med vores klassiske cashmere halstørklæder. Varm dine hænder med vores bløde cashmere handsker eller hold hovedet varmt med vores forskellige og farverige cashmere huer. Eller hvad med at vælge vores nye vilde farver denne sæson?

Vi elsker de brunlige nuancer, og de gyldne gule nuancer. Det vigtigste vi tror, er at stil kan være praktisk, og med vores 100% premium cashmere styles kan du holde dig ekstra varm. Alle vores tidsløse cashmere accessories er designet til at holde år efter år. Du vil derfor altid være i godt selskab med vores bløde cashmere halstørklæder, huer og handsker. Du kan også få det fuldendte look med vores fine cashmere frakker, eller style dine cashmere trøjer med  bukser.

LUKSURIØS CASHMERE TILBEHØR

Langt de fleste vil mene, at cashmere er en luksusvare, og det er derfor den perfekte måde at forkæle dig selv. For mange er cashmere også en smart investering, da det er lavet til at kunne holde længe, og hvis du passer godt på det og vasker det rigtigt, så kan du få glæde af dit cashmere i meget lang tid. Cashmere er en eksklusiv type materiale af højeste kvalitet. Dette materiale kommer fra tibetanske cashmere geder, der stammer fra Himalaya. Denne type materiale har mange fordele, og en af dem er, at det er otte gange varmere og 33% lettere end fåreuld. Cashmere fiberen har også en struktur, som fåreuld ikke har. Denne struktur holder lommer med varm luft tæt på kroppen. Desuden er cashmere den blødeste dyrefiber på markedet, og det tager cirka et års værdi af cashmere fra tre til fire geder for at fremstille én enkelt sweater. Du kan altså med stor fordel tilføje noget luksus til din vinter med disse accessories i flotte designs, som med garanti vil holde dig varm.

HURTIG LEVERING OG SERVICE

Udover vores ønske om at tilbyde produkter i lækker cashmere har vi hos Wuth Copenhagen også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for ombytning, returnering, handelsbetingelser samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.