CASHMERE ER FREMTIDEN

Wuth Copenhagen vil sikre fremdrift i den bæredygtige udvikling, ved at producere tidsløse designs af den bedste cashmere kvalitet, der kan benyttes i flere sæsoner. Alle produkter er fremstillet af bæredygtigt garn. Garnet er både WRAP certificeret, hvilket garanterer ordentlige arbejdsforhold globalt, samt OEKO-TEX certificeret hvilket forsikrer at garnet ikke indeholder kemiske stoffer, der kan skade helbred og miljø.

Wuth Copenhagen går op i bæredygtighed.
Naturlig materiale ved Wuth Copenhagen. 100% cashmere styles og cashmere-silke blanding.

Designs

Vi designer med hjertet og designer ud fra tankegangen “gør hvad der føles rigtigt”, hvilket vi tror på er med til at skabe designs, der er skabt med værdi og et formål. Vores passion for klassiske styles med et twist af detaljer vil skinne igennem vores designs og kollektioner. Vi tror på, at tøj af god kvalitet vil blive elsket og påskønnet, og derved opnå et længere liv.

Vi designer:

  • tidsløst design
  • tøj af høj kvalitet
  • produkter, som kan værdsættes og bevares i lang tid, så det opnår lang levetid gennem flere sæsoner
100% oeko-tex certificeret cashmere fra Wuth Copenhagen

Materialer og miljøpleje

Alle vores produkter er lavet af den bedste kvalitet og produceret i Beijing. Vi arbejder kun med 100% naturlige materialer af højeste kvalitet, der kan bruges sæson efter sæson. Vores høje kvalitet af produkterne er med til at sikre en behagelig fornemmelse, når man bærer vores styles. Alt vores cashmere garn er OEKO-TEX certificeret.
 

Vi anvender kun 100% naturlige materialer, som premium cashmere, recycled cashmere, økologisk bomuld og håndstrikket mohair. Cashmere og mohair er begge materialer, der kommer fra dyr, hvor bomuld er et plante materiale. Naturmaterialer er materialer som kan dyrkes, genanvendes og nedbrydes. Det er materialer, der kommer fra naturen og som ikke har været gennem en kemisk process for at blive til materialer. Læs mere om de enkelte materialer. 

Vi vælger omhyggeligt farver, og går oftest efter naturlige farver eller foretrækker farver, som vi tror på kan blive elsket og brugt i lang tid, og derved benyttet år efter år.Vi ved, at alle har et ansvar for miljøet. Og som brand har vi også et stort ansvar, og vi vil derfor gerne være en del af og medvirke til at forandre modebranchen mod en mere bæredygtig fremtid. Da det har stor betydning for vores og de kommende generationers fremtid.

Vi bruger:
  • 100% naturlige materialer
  • naturlig farvning af materialer
  • genanvendeligt LD-PE plastikposer
  • miljøvenlig papirsposer
Cashmere grandpa cardigan fra Wuth Copenhagen.

Certificeringer

OEKO-TEX

OEKO-TEX står for tiltro og høj produktsikkerhed for forbrugerne. Denne certificering forsikrer at garnet, der bruges i vores produkter ikke indeholder kemiske stoffer, der kan skade helbred og miljø. Læs mere om OEKO-TEX.

WRAP

WRAP står for Worldwide Responsible Accredited Production. Det er en nonprofit og uafhængig organisation dedikeret til at fremme lovlig etisk og sikker fremstilling over hele verden. Denne certificering sikrer ordentlige arbejdsforhold globalt.

OEKO-TEX

OEKO-TEX står for tiltro og høj produktsikkerhed for forbrugerne. Denne certificering forsikrer at garnet, der bruges i vores produkter ikke indeholder kemiske stoffer, der kan skade helbred og miljø. Læs mere om OEKO-TEX.

Klassisk cashmere ribstrik fra Wuth Copenhagen. En chunky cashmere sweater til kvinder

Vedligeholdelse

Som virksomhed har vi et stort ansvar. Og vi vil gerne være med til at gøre en forskel, og forsøge at inddæmme det aftryk modebranchen sætter på vores klode.

Vi tror på, at vores ansvar går længere end til forbrugerne og ønsker derfor at opmuntre vores kunder til at passe godt på deres produkter, så det bevares i længere tid gennem ansvar og pleje. Lad os sammen passe bedre på vores klode ved at reparere, genanvende og vaske mindre. At vaske ved lavere temperaturer, og reparere sit tøj kan være med til at gøre en forskel. Vi vil derfor gerne sørge for at give en nem og nyttig guide til at passe og pleje vores produkter. Læs mere om pleje af vores produkter.

Forlænget returret

Genanvendelse

Vi ønsker med vores designs, at vores kunder vil værdsætte det og det arbejde og håndværk, der ligger bag vores produkter, også når de ikke selv ønsker eller har brug for produktet. Derfor vil vi gerne opmuntre vores kunder til at donere det, så det opnår nyt liv efter deres ejerskab. Dette kan enten være til en du kender som ville blive glad for produktet, og derved vil det få nyt liv gennem genbrug. Eller du kan aflevere dine produkter til os, så kan vi sørge for at dine gamle produkter opnår nyt liv gennem genanvendelse. Vi går ind for, at alle vores produkter anvendes så længe som muligt, og derefter genanvendes efter endt levetid hos dig.

 

Hvad sker der med dit gamle tøj?
Vi har lavet et samarbejde, som gør det muligt for os at genanvende dine gamle cashmere produkter for at give dem et nyt liv. Der ender rigtig meget tøj på lossepladsen, og det vil vi gerne prøve at ændre på, ved at indsamle gamle produkter som du ikke ønsker længere, og så omdanne det til et nyt råmateriale i form af garn, som kan bruges til nye produkter. De mener vi er godt for både dig og kloden, og sammen kan vi gøre en forskel.