Cashmere Huer & Handsker

Shop 100% cashmere huer og handsker. Cashmere er lækkert, blødt og hjælper dig med at holde varmen. Det kan laves om til huer, og cashmere huer er temperaturregulerende, så de kan tilpasse sig efter vejret. Det er derfor også et ideelt materiale at bruge til handsker, da det kan holde dig varm i de kolde måneder, og det bliver ikke for varmt, når vi kommer til de måneder, hvor det er lidt varmere. Så hvis du leder efter en cashmere hue, som ikke blot er stilfuldt og varm men også behagelig at have på, så er det uden tvivl en cashmere hue, som du skal have fat i. Find alt fra klassiske og neutrale nuancer til modige statement farver. Vores klassiske cashmere beanie fåes i to størrelser, fold hue og big hue. Vi har lige tilføjet stine hue til vores udvalg af huer. Kombiner med de blødeste cashmere handsker, der vil holde dine fingre varm hele vinteren. Vi giver dig de bedste 100% cashmere huer og handsker til hele sæsonen. Brug for andre cashmere  accessories til dit outfit? 

-40%
Sort
Mørkegrå
Navy
Light Blue
Chestnut
Bailey
Mocca
Bordeaux Red
+2

Cashmere

Fold Hue

420,00 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Electric Blue
Denim Blue
Sand
Creme/Sand

Accessories

Handsker

500,00 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Electric Blue
Choclate
Caramel
Sand
+1

Accessories

Vanter

600,00 kr.

STILFULDE CASHMERE HUER, DER KAN HOLDE DIG VARM OM VINTEREN

Vores cashmere er i topkvalitet. Vores produkter er fremstillet af 100% cashmere, som er med til at give dig den helt rette følelse, når du har det på. 100% cashmere huer og handsker er derfor blevet til et meget populært produkt om vinteren, da det ikke blot er utrolig stilfuldt, men det er også meget praktisk grundet den temperaturregulerende uld. Det er netop derfor, at du skal have fingrene i de populære produkter, som du kan finde her på siden. Det er underordnet, om du leder efter cashmere handsker eller en hue i cashmere, det kan findes her – og endda til en meget stærk pris.

Vores cashmere huer og handsker er i et tidløst design. De kan altid anvendes, da de ikke blot er flotte og elegante, men de er også yderst nogle praktiske produkter. En cashmere hue kan altid bruges, uanset om det er den kommende vinter, eller om det er en vinter om 10 år. Det går aldrig af mode, da det er så enkelt men samtidig effektivt produkt, som holder utrolig godt på varmen. Det er netop derfor, du skal undersøge vores udvalg, så du kan finde den helt rette til dine behov og ønsker.

FIND CASHMERE HUER I MANGE

FORSKELLIGE FARVER

Vores udvalg er dybt, og du kan helt sikkert finde enten huer eller handsker i cashmere, som du bare står og mangler. Vi har en masse forskellige farver, så du kan finde enten 100% cashmere huer eller handsker som passer perfekt til din stil og det look, som du prøver at skabe. Du kan derfor med fordel dykke ned i udvalget, for at finde lige præcis hvad du søger. Det er perfekt til en kold vinterdag, så der er ingen grund til ikke at kigge efter din næste hue.

En cashmere hue til dame er uden tvivl også en god gave at give. Det er perfekt som en julegave, da det er i netop de måneder, at man har mest brugt for en hue til at holde sig varm. Det er derfor en god gaveide, til når du skal give en gave, som sent vil blive glemt, og en gave som vil blive brugt utrolig meget. Så hvis du er på udkig efter at give årets gave, så er det en cashmere hue eller handsker du skal have fat i.

HURTIG OG EFFEKTIV KUNDESERVICE

Når du køber produkter her ved os hos Wuth Copenhagen, så kan du være sikker på, at du får en kundeservice i topklasse. Vi vægter kundeoplevelsen utrolig højt, og vi ønsker, at alle vores kunder skal få en god oplevelse, når de handler ved os. Vi er med dig hele vejen i købsprocessen, for at sikre, at handlen kommer til at foregå så let som muligt. Hvis du har spørgsmål er det bare med at tage kontakt. Ingen problemer er for store eller for små for os, så det er bare med at skrive eller ringe ind, og så kan vi hjælpe efter bedste evne. Du får derudover hurtig levering, og vi sender pakker til hele Danmark. Du får 14 dages fuld returret, hvis produktet ikke er som ønsket. Det eneste du skal sørge for i disse tilfælde er, at du sender varen retur i samme tilstand, som du modtog den, derefter klarer vi resten. Vi ser frem til at behandle din næste ordre.