Vores tanker

Denne næste del af vores serie er, hvor du får et indblik i vores tanker om vores kollektioner. Vi vil gerne forklare, hvad der sker, når en ny kollektion og nye styles skal designes. Denne artikel vil give dig indsigt i vores tanker omkring vores kollektioner og forhåbentligt få dig til at forstå vores forventninger og ambitioner.

Fra tanke til design

Der går en masse tanker omkring at skabe og designe forud for hver kollektion og hver style. Vores tanker begynder mere end et år før vi kan launche en kollektion. På dette tidspunkt tænker vi over, hvilke styles vi gerne vil skabe og hvilke styles fra den nuværende kollektion, der skal fortsætte. De nye styles er designet af Birgitte ned til hver enkelt detalje. Vi overvejer også, hvilke tidligere styles der har været populære og hvilke styles vi elsker lidt ekstra. Vi tilføjer altid nye farver til hver kollektion, hvilket indebærer at kunne forudse, hvilke farver der vil være passende et år frem. Det er en proces med mange forskellige elementer fra både tidligere kollektioner og tanker omkring, hvilken vibe der skal være i den nye kollektion.

En capsule wardrobe er et must

Vores tanker for hver kollektion indebærer at skabe staple styles, der vil passe ind i din capsule wardrobe, så vores styles kan blive elsket og brugt i årtier. Derfor har vi altid vores klassiske styles, der er en fast del af hver kollektion. Vi skaber også trend styles, der er mere trendy styles, men på grund af deres kvalitet, veludtænkte detaljer, og farver tror vi på, at de vil fungere sæson efter sæson.

“Vi tænker meget på din capsule wardrobe, og at have styles der altid vil være på mode”

– Birgitte Wuth

Vores tanker omkring hver enkel style og hver kollektion begynder lang tid før, vi lancerer kollektionen. Det er i sandhed en proces, der begynder et år før. Vi overvejer især, hvilke tidligere styles der skal inkluderes og hvilke nye styles der skal designes, samt hvilke farver kollektionen skal have ved at forudse, hvad der vil være på mode et år ud i fremtiden. Vi fokuserer på staple styles, der er lavet i den bedste kvalitet til hver kollektion.

.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere