LÆR OS AT KENDE

Vores mission.

Vi fortsætter vores serie, hvor du kan lære os og vores brand bedre at kende. Dette er den næste del af vores serie, hvor du kan læse om vores mission som et cashmere brand. Du vil få indsigt i, hvad vi konstant stræber efter og gør for at opnå dette.

Fokus på kvalitet 

Vores mission er først og fremmest at skabe smukke og bæredygtige kollektioner af cashmere styles. Vi gør dette ved grundigt at arbejde med hver kollektion og skabe styles med tanke på detaljer og tidløshed. Vores fokus er at designe styles, som du vil bruge og have i din garderobe i årtier ved at sikre god kvalitet og minimalistisk design. Alle styles i vores kollektioner er udelukkende lavet i den bedste kvalitet af cashmere, silke, og uld. Disse kvalitets naturmaterialer er skabt til at holde i mange år og beholde deres fordele. Vores mission er aldrig at gå på kompromis med kvalitet, men at fortsætte med at skabe styles i naturlige materialer, der vil holde. Læs mere om vores materialer og deres fordele her.

Everyday luxury er vores motto

Vores mission for fremtiden er at stræbe efter at blive det foretrukne cashmere mærke i Europa. Dette gør vi ved at skabe kollektioner i kvalitet, der holder, skrive artikler der vil hjælpe dig med at vælge, hvilke styles der er perfekte for dig, og ved at lave guides om vores materialer og hvordan du skal passe på dine styles. Fordi vi ved, at det ikke altid er nok at have smukke designs, men at det også er vigtigt at vedligeholde vores univers. Dette betyder, at vi sætter stor værdi i vores kunder og at vi altid er klar til at hjælpe og besvare spørgsmål for vores cashmere community. Vores motto er everyday luxury, hvilket betyder, at vi altid stræber efter at tilbyde alle muligheden for at investere i hverdagsluksus. Fordi både mænd og kvinder fortjener at føle sig godt tilpas hver dag.

“For os er everyday luxury en livsstil og vores mission er at dele det med dig”

– Birgitte Wuth

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere