bestsellers

Vores mest elskede styles. Alle vores styles er designet til at give dig den bedste følelse og luksuriøse fornemelse. Bestsellers som er et sikkert hit i din garderobe.

bestsellers

Vores mest elskede styles. Alle vores styles er designet til at give dig den bedste følelse og luksuriøse fornemelse. Bestsellers som er et sikkert hit i din garderobe.

Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Cloud White
Navy
Denim Blue
Sky Blue
Oat
+1
1.800 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Cloud White
Navy
Denim Blue
Bailey
1.900 kr.
Cloud White
Navy
Oat
2.300 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Cloud White
Navy
Oat
Bailey
2.900 kr.
-40%
Navy
Champagne
Original price was: 3.000 kr..Current price is: 1.800 kr..
-40%
Champagne
Original price was: 3.300 kr..Current price is: 1.980 kr..
Sort
Steel Grey
Basic Cream
Navy
Camel
Rose
1.300 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Sky Blue
Bailey
Green Green
550 kr.

naturlige materialer.

Vi bruger kun naturlige materialer, og alle vores produkter er fremstillet af bæredygtigt garn. Garnet er både WRAP og OEKO-TEX certificeret.

levering eller afhetning.

Du kan vælge mellem gratis levering eller afhentning på vores kontor i tidsrummet 9.00 – 16.00 alle hverdage. Vi sender samme dag, hvis du bestiller inden klokken 11.00.

gratis returnering.

Du kan altid returnere dit køb op til 14 dage efter du har modtaget din pakke. Du kan vælge at aflevere eller sende din returpakke gratis til vores kontor.

sofie pullover

det bedste af det bedste.

Mød vores mest elskede styles. Klassiske styles, der er fantastiske og designet til at være en del af din garderobe i mange år fremover.Det er styles, der er en fast del af vores udvalg, og hvor der hver sæson kommer nye spændende farver. Vores bestsellers er de styles, som i elsker allermest, og som er klassiske og tidløse. De passer til ethvert outfit og kan nemt styles, som du ønsker det. Find både cashmere sweaters, cardigans, rullekraver, jakker, accessories, og basis styles. Fælles for vores bestsellers er, at de er tidløse, klassiske og minimalistiske styles, som gør, at de passer til alle og enhver. Disse produkter er virkelig det bedste af det bedste, og vi er sikre på, at du vil synes det samme.

vores cashmere bestsellers.

Hos Wuth Copenhagen er der garanti for, at du finder lige præcis de cashmere styles, som du står og mangler. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag og ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på klassiske styles, ribstrikket design og basis bluser. Uanset om du leder efter styles til hverdag eller til fest, så kan du finde hos os.

De forskellige styles findes desuden i en masse forskellige farver. Det er helt ligegyldigt, om du er til de enkle farver som sort og grå, eller om du leder efter styles i mere udfordrende farver som grøn, blå eller violet. Fælles for alle cashmere stylesene er, at de er produceret i den højeste kvalitet, således du kan have glæde af dem i mange år.

læs om vores materialer
bianca ackermann f9nmly0jzrg unsplash brugt

højeste kvalitet.

Bag Wuth Copenhagen er et team, der elsker cashmere, og som arbejder hårdt for at levere kollektioner i højeste kvalitet, som derfor kan bruges og elskes i mange år. Siden begyndelsen har vi fortsat med at udvikle og perfektionere hver eneste del af forretningen, og målet er at fortsætte med at lære og udvide. Vi ønsker at give den bedste cashmere oplevelse, tilbyde den fineste og mest luksuriøse kvalitet og levere kollektioner med enkle og klassiske styles. Vi mener, at alle fortjener oplevelsen af hverdags luksus.

hurtig levering og god service.

Udover vores ønske om at tilbyde produkter i lækker cashmere har vi hos Wuth Copenhagen også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for ombytning, returnering, handelsbetingelser samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål..