trend kollektion

Wuth Copenhagen tilbyder produkter i lækker cashmere, og vi har lavet en trend kollektion med eksklusive statement sweaters, der skiller sig ud, og giver dét ekstra din garderobe har brug for til den kommende sæson.

trend kollektion

Wuth Copenhagen tilbyder produkter i lækker cashmere, og vi har lavet en trend kollektion med eksklusive statement sweaters, der skiller sig ud, og giver dét ekstra din garderobe har brug for til den kommende sæson.

-50%
Cloud White
Navy
Oat
Original price was: 2.300 kr..Current price is: 1.150 kr..
-50%
Navy/Bailey
Original price was: 2.550 kr..Current price is: 1.275 kr..
-50%
Navy
Bloom
Original price was: 2.100 kr..Current price is: 1.050 kr..
LAST CHANCEUDSOLGT
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Cloud White
Navy
Oat
Bailey
2.900 kr.
-50%
Sort/Bailey
Cloud White/Navy
Original price was: 2.900 kr..Current price is: 1.450 kr..
-50%
Navy/Cloud White
Sort/Mørkegrå
Original price was: 2.700 kr..Current price is: 1.350 kr..

naturlige materialer.

Vi bruger kun naturlige materialer, og alle vores produkter er fremstillet af bæredygtigt garn. Garnet er både WRAP og OEKO-TEX certificeret.

levering eller afhetning.

Du kan vælge mellem gratis levering eller afhentning på vores kontor i tidsrummet 9.00 – 16.00 alle hverdage. Vi sender samme dag, hvis du bestiller inden klokken 11.00.

gratis returnering.

Du kan altid returnere dit køb op til 14 dage efter du har modtaget din pakke. Du kan vælge at aflevere eller sende din returpakke gratis til vores kontor.

trendy cashmere styles. trendy garderobe.

Du vil ikke gå glip af vores trend styles. Hver sæson præsenterer vi nogle lidt vovede og trendy styles til vores kollektioner. Alle vores trend styles er designet i forskellige, lidt dristige, farver for at matche sæsonen, og har samtidig legende detaljer, der med sikkerhed vil sikre dig opmærksomhed. Disse trend styles vil holde dig varm gennem sæsonen samtidig med at være behagelige, som du kender det fra vores styles. Leg med vores trend styles og sammensæt på forskellige måder et outfit. Spring ud i vores statement styles, fordi der er ikke noget, der kan være for meget. Så vær vovet og invester i en cashmere sweater, som du normalt ikke ville vælge. Vi glæder os til at se, hvordan du styler en af vores trend styles.

100% trendy cashmere.

Vores cashmere er Grade A, hvilket betyder den bedste kvalitet du kan finde i naturen. Cashmere fibrenes kvalitet har en direkte indvirkning på materialets holdbarhed, blødhed og pilling. Vores cashmere garn er OEKO-TEX certificeret og spundet i Indre Mongoliet, hvor du kan finde geder af højeste kvalitet på grund af de gunstige vejrforhold. Vores cashmere er let, utrolig blød og ekstrem varm.

læs om vores materialer
Cashmere geder i bjergene i Nepal.

højeste kvalitet.

Bag Wuth Copenhagen er et team, der elsker cashmere, og som arbejder hårdt for at levere kollektioner i højeste kvalitet, som derfor kan bruges og elskes i mange år. Siden begyndelsen har vi fortsat med at udvikle og perfektionere hver eneste del af forretningen, og målet er at fortsætte med at lære og udvide. Vi ønsker at give den bedste cashmere oplevelse, tilbyde den fineste og mest luksuriøse kvalitet og levere kollektioner med enkle og klassiske styles. Vi mener, at alle fortjener oplevelsen af hverdags luksus.

hurtig levering og god service.

Udover vores ønske om at tilbyde produkter i lækker cashmere har vi hos Wuth Copenhagen også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for ombytning, returnering, handelsbetingelser samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål..