Trend kollektion

Wuth Copenhagen tilbyder produkter i lækker cashmere, og vi har lavet en trend kollektion med eksklusive statement sweaters, der skiller sig ud, og giver dét ekstra din garderobe har brug for til den kommende sæson.

-30%
Caramel/Black
Navy/Denim Blue

Trend style

Marine Pullover

1.750,00 kr.
-40%
Denim Blue

Trend style

Sailor Pullover

1.800,00 kr.
-30%
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Cloud White
Navy
Caramel
Candy
Forest Green

Trend style

Grandpa Cardigan

2.030,00 kr.2.900,00 kr.
SUMMER SALE: Udvalgte farver
-40%
Navy
Jade Green
Bailey

Pre-Spring

Vera Vest

870,00 kr.
-30%
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Caramel

Trend style

Pernille Vest

2.100,00 kr.3.000,00 kr.
SUMMER SALE: Udvalgte farver
Sort
Mørkegrå
Navy
Gold/Grey
Creme/Sand

Klassisk style

Simone Rullekrave

2.900,00 kr.
Sort
Navy
Camel

Overtøj

Oversize Jakke

3.900,00 kr.
-40%
Sort
Lysegrå
Hazel
Beige Melange
Sand
Mellow Yellow

Cashmere Sweaters

Polo Pullover

1.110,00 kr.
-40%
Lysegrå
Beige Melange
Mellow Yellow
Powder Pink

Kvinder

Lisa Pullover

1.320,00 kr.
-40%
Navy
Beige Melange
Mellow Yellow
Powder Pink
1.140,00 kr.

TREND KOLLEKTION

Du vil ikke gå glip af vores trend styles. Hver sæson præsenterer vi nogle lidt vovede og trendy styles til vores kollektioner. Alle vores trend styles er designet i forskellige, lidt dristige, farver for at matche sæsonen, og har samtidig legende detaljer, der med sikkerhed vil sikre dig opmærksomhed. Disse trend styles vil holde dig varm gennem sæsonen samtidig med at være behagelige, som du kender det fra vores styles. Leg med vores trend styles og sammensæt på forskellige måder et outfit. Spring ud i vores statement styles, fordi der er ikke noget, der kan være for meget. Så vær vovet og invester i en cashmere sweater, som du normalt ikke ville vælge. Vi glæder os til at se, hvordan du styler en af vores trend styles.

 

HURTIG LEVERING OG SERVICE

Udover vores ønske om at tilbyde produkter i lækker cashmere har vi hos Wuth Copenhagen også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for ombytning, returnering, handelsbetingelser samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.