Cashmere Cardigans

Hos Wuth Copenhagen tilbyder vi eksklusive produkter i cashmere, og her på siden har vi samlet et stort udvalg af cashmere cardigans til kvinder. Mangler du en lækker og eksklusiv cashmere cardigan? Så er du kommet til det helt rette sted. En cashmere cardigan er noget af det ypperste luksus, som du kan tilføje til din krop. Det er en trøje, som du kan nyde at have på i hverdagen, og som kan holde dig varm, når temperaturen falder. Derfor er det en cashmere cardigan et must til garderoben.

-40%
Sort
Mørkegrå
Navy
Caramel
Mellow Yellow
Forest Green

Klassisk style

Klassisk Cardigan

1.080,00 kr.
-30%
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Cloud White
Navy
Caramel
Candy
Forest Green

Trend style

Grandpa Cardigan

2.030,00 kr.2.900,00 kr.
SUMMER SALE: Udvalgte farver
-40%
Lysegrå
Navy
960,00 kr.
-40%
Navy
Beige Melange
Mellow Yellow
Powder Pink
1.140,00 kr.

CASHMERE CARDIGANS TIL KVINDER

Mode er individuelt, men uanset hvem du spørger, så vil de sige, at du aldrig kan gå galt i byen med en cashmere cardigan. En lækker cardigan går nemlig aldrig af mode, og specielt ikke hvis den er lavet af dette lækre materiale. Cashmere er nemlig en eksklusiv type materiale af den højeste kvalitet. Dette eksklusive materiale kommer fra tibetanske cashmere geder, der stammer fra Himalaya.

Cashmere har mange fordele, og en af dem er, at det er otte gange varmere og 33% lettere end fåreuld. Cashmere fiberen har en struktur, som fåreuld ikke har. Denne struktur holder lommer med varm luft tæt på kroppen. Desuden er cashmere den blødeste dyrefiber, der findes på markedet. Du kan altså med stor fordel tilføje lidt luksus til din garderobe med en cashmere cardigan.

 

VÆLG DEN PERFEKTE CASHMERE CARDIGAN

Hos Wuth Copenhagen er der garanti for, at du finder lige præcis den cashmere cardigan, som du er på udkig efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på cardigans i både gul, blå, brun, sort og meget mere. Det er altså helt ligegyldigt, om du er til de klassiske og neutrale farver, eller om du leder efter en cashmere cardigan i en mere spraglet farve, der kan sætte noget kulør på hverdagen. Fælles for dem alle er, at de naturligvis er i højeste kvalitet, som sikrer, at du kan have glæde af din cashmere cardigan i mange år frem. Du kan nemt style din cardigan i cashmere med et par helt almindelige busker eller en flot nederdel. På den måde kan du altså både bruge din cardigan til hverdag og fest. En cashmere cardigan kan også bruges året rundt, og er specielt eget til de kolde vintermåneder, men kan også sagtens tages på i de kølige sommeraftener efter en god middag på terrassen. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge din cashmere cardigan.

EFFEKTIV LEVERING OG SERVICE

Udover vores ønske om at tilbyde produkter i lækker cashmere har vi hos Wuth Copenhagen også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for ombytning, returnering, handelsbetingelser samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.