“For os er “everyday luxury” en livsstil. Og vi ønsker at dele denne passion med dig.”

Vores historie.

Wuth Copenhagen er et eksklusivt dansk cashmere brand skabt af Birgitte Wuth. Brandet opstod ud fra et ønske om at tilbyde 100% premium cashmere designs til kvinder og mænd og med en intention om at samle hele cashmere oplevelsen et sted, samt tilbyde kollektioner med styles for enhver. Wuth Copenhagen har de sidste seks år lavet cashmere i den bedste kvalitet til cashmere-glade-kunder. Og siden 2021 har Wuth Copenhagen udvidet og tilføjet andre eksklusive materialer til deres univers. Med et fokus på premium cashmere, økologisk bomuld og håndstrikket mohair er udvalget af styles forbedret. Birgitte Wuth, grundlægger og designer, er uddannet på designskolen ESMOD i Paris, og det var under denne tid at Birgittes passion og kærlighed for cashmere blomstrede.

Vores passion.

Vi i er et team der elsker cashmere og som arbejder hårdt på at levere cashmere kollektioner i højeste kvalitet, der kan blive brugt og elsket i mange år. Inspirationen for Wuth Copenhagen kom fra Birgittes egen personlige kærlighed for cashmere, bomuld og mohair. Samt fra hendes vision om at kreere unikke styles i kvalitets materialer. Siden begyndelsen har vi forsat med at lære og perfektionere hver eneste del af vores forretning, og det er vores mål at fortsætte med at udvikle og udvide vores forretning.

Birgitte har skabt et eksklusivt dansk cashmere brand i 2014. Eksklusivt dansk cashmere brand.

Vores kollektioner.

Wuth Copenhagen bliver solgt i andre europæiske lande herunder England og Tyskland. Vi stræber efter at udvide til andre lande og dermed dele vores passion for cashmere, bomuld og mohair med så mange som muligt. Vores kollektioner er omhyggeligt lavet for at skabe oplevelsen af hverdagsluksus. Vi sætter en ære i at sikre høje standarder for kvaliteten af vores materialer, for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, når de køber vores produkter. Læse mere om vores cashmere, og hvordan du plejer dine bluser fremadrettet.

Wuth Copenhagens kollektioner og styles er tidsløse, hvilket gør vores tøj til den bedste og langvarige modeinvestering for vores kunder. Vores kollektioner er lavet i 100% premium cashmere, 100% økologisk bomuld og håndstrikket mohair af højeste kvalitet for at sikre, at vores kunder får den luksus, de fortjener. Kollektionerne og de forskellige styles er velegnet til enhver lejlighed, uanset om du går derhjemme, er på arbejde, tager en pause eller skal være fin i byen. Vi tør godt sige at Wuth Copenhagen er lavet til at bruge året rundt.

Birgitte Wuth har skabt Wuth Copenhagen i 2014. Birgitte har en designuddannelse fra ESMOD i Paris.

“Vores styles er til kvinden, der ønsker at forære sig selv kvalitet. Kvalitet til sin garderobe, og til sin hverdag. Det er dét vi kalder for everyday luxury.”

Vores vision.

Vi stræber efter at blive det mest fortrukne cashmere brand worldwide. Og det er vores mål at udvikle og udvide vores brand med 100% naturlige materialer. Vi vil arbejde hårdere dag efter dag for at sikre os, at vi når vores mål i fremtiden. Samtidig vil vi fortsætte med at give den bedste cashmere oplevelse, tilbyde den fineste og mest luksuriøse cashmere kvalitet og levere kollektioner med enkle og klassiske styles, der holder mere end en sæson. Vi synes nemlig alle fortjener oplevelsen af everyday luxury.

Birgitte Wuths underskrift fra Wuth Copenhagen