Basis kollektion

Vi byder velkommen til en ny basis kollektion med langtidsholdbare cashmere-silke styles til din hverdag. Basis styles, der vil give dig nogle feel-good og funktionelle favoritter til din garderobe. Vi giver dig den perfekte kombination af behagelig cashmere og ultra-blød silke for at få dig til at føle dig vidunderlig i det, du har på.

Sort
Steel Grey
Cream
Navy
Rose

Basis style

Basis Bluse

1.200,00 kr.
Creme/Navy
Navy/Cream

Basis style

Helena Cardigan

1.500,00 kr.
Navy

Basis style

Basis Shorts

1.150,00 kr.
Sort
Steel Grey
Cream
Navy

Basis style

Basis Rullekrave

1.300,00 kr.
Navy

Basis style

Basis Leggings

1.200,00 kr.

BASIS KOLLEKTION

We’re all going back to basic. Og der er intet som en god basis styles til at løfte ethvert outfit. En basis kollektion skabt med langtidsholdbare styles til din hverdag. Vi giver dig essentielle basis styles, der vil give dig nogle feel-good og funktionelle favoritter til din garderobe, og de er perfekte til alle sæsoner. Vi giver dig den perfekte kombination af behagelig cashmere og ultra-blød silke for at få dig til at føle dig vidunderlig i det, du har på. Og er du minimalist, vil disse basis styles helt sikkert være noget for dig.

HURTIG LEVERING OG SERVICE

Udover vores ønske om at tilbyde produkter i lækker cashmere har vi hos Wuth Copenhagen også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for ombytning, returnering, handelsbetingelser samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.