julen 2023

Vi har samlet de vigtigste informationer, som du måtte have brug for i forbindelse med din juleshopping hos Wuth Copenhagen.

leveringsmetoder.

LEVERING

Vi sender dine julegaver gratis til en valgfri eller nærmeste GLS Pakkeshop ved køb over 1000 DKK. Du kan også vælge at få sendt din ordre hjem til dig imod et ekstra gebyr på 50 DKK. Din ordre vil blive sendt afsted indenfor 1-2 hverdage eller den samme dag for købet (såfremt ordren er foretaget inden kl. 11 på alle hverdage). Vi sender en e-mail, der bekræfter, at din ordre er blevet sendt afsted. Du kan derefter forvente at modtage din ordre inden for 2-3 arbejdsdage.

AFHENTNING
Du kan også afhente dine pakker på vores kontor i tidsrummet 9-16 alle hverdage helt frem til den 22 december 2023. Vi sender en mail, når din pakke er klar til afhentning, og du kan derefter hente pakken på vores kontor i København NV.

leveringsdatoer.

Sidste dag for forsendelse af dine julegaver skal ske inden:

15 december 2023 – Europa 

20 december 2023 – Danmark 

22 december 2023 – Danmark (Kun afhentning på kontoret)

Alle ordre skal senest være bestilt på følgende datoer inden kl. 11 for, at vi kan sikre at dine pakker kommer frem til tiden.

forlænget returret.

Nyd forlænget returret i forbindelse med julesæsonen. Du kan gratis returnere dine gaver indtil den 24. januar 2024 ved køb over 1000 kr. Venligst skriv til os på moc.negahnepochtuwobfsctd@ofniså vi kan sende en returlabel til dig. Skriv dit navn og ordre-nummer i mailen. Vi vil derefter sende en retur-label til dig hurtigst muligt.

julegaver.

Du kan bestille dine julegaver fra 1 november 2023, og fra den dag gælder vores forlænget returret frem til 24. januar 2024.

gratis gaveindpakning.

Vi tilbyder gratis gaveindpakning, så du kun skal fokusere på at nyde højtiden. Tilføj blot gaveindpakning til din ordre, så sørger vi for resten. Skriv en note ved check ud, om det er samlet eller hver for sig, hvis du har flere produkter, der skal pakkes ind. 

adventskalender.

Adventskalenderne fra Wuth Copenhagen indeholder nogle af de lækreeste og mest populære cashmere accessories. Du kan vælge mellem vores Premium og Deluxe adventskalender.  Priserne for adventskalenderne er henholsvis 1900 DKK, og indholdet af adventskalenderen har en værdi af 2480 DKK. Du sparer 580 kr. Den anden koster 2400 DKK, og indeholdet af den har en værdig af 3030 DKK. Du sparer 630 kr. 

Vi kan sørge for at sende adventskalenderen direkte til din modtager eller dig selv. Ønsker du at sende en hilsen, så skriv din hilsen i note-feltet ved checkout. Så sender vi et fint kort med adventskalenderen.

Sidste dag for bestilling er den 29 november 2023. Vi sender adventskalenderen, så den bliver leveret inden den 3 december 2023.

Har du spørgsmål til vores adventskalender så skriv til os på moc.negahnepochtuwobfsctd@ofni

Betingelser

  • Produkterne kan ikke byttes
  • Produkterne kan ikke ombyttes til andre farver
  • Produkterne har reklamationsret

adventskonkurrence.

Konkurrence
Adventskonkurrence – Denne konkurrence løber fra d. 1/12 til d. 24/12 – 2023.

Deltag i vores adventskonkurrence på vores Instagram konto ved at følge os og like billedet. Tag alle dem, som fortjener at blive forkælet med én af de mest luksuriøse adventsgaver bestående af 100% premium cashmere accessories, sweatre og andet lækkert. 

Regler for at deltage:

  • Følg os på Instagram  @wuthcopenhagen
  • Like konkurrence-billedet 
  • Tag dem, som fortjener at blive forkælet med en adventsgave

Vinderen bliver fundet hver søndag frem til d. 24 december 2023 kl. 12, og vi kontakter vinderen direkte derefter. Har du spørgmål til deltagelse i vores konkurrence, så skriv til os på moc.negahnepochtuwobfsctd@ofni