INTRODUCING

The Trends

The playful, the bold, the statements. Trend styles er dem, du lige tænker dig om en ekstra gang, inden du køber dem, men elsker uendeligt højt, når først du har investeret i dem. Det er dem, vi øjeblikkeligt er draget af grundet deres detaljer og modige farver. I vores kollektion er trend styles’ne dem, du vil elske forevigt og række ud efter, når du har brug for noget ekstra til at pifte dit outfit op.

Trend Kollektion 

Vores trend kollektion er karakteriseret ved at have modige snit, interessante detaljer og en iøjnefaldende silhuet. Den fokuserer på styles, der er perfekte i forhold til sæsonens trends med et edgy twist. Og idet enhver trend-cyklus kommer tilbage, kan du blive ved med at bruge dine styles sæson efter sæson. Denne kollektion vil have nye og spændende styles hver sæson, som du kan udforske og lege med i din garderobe. Oplev vores trend cashmere styles på Instagram. 

Vores udvalg af trend styles til alle lejligheder

Vores trend styles denne sæson inkluderer styles såsom Sofie Pullover, V-Vest, Striped Pearl Pullover og Striped Agnes Pullover. Sofie Pullover er i sandhed en sweetie pie. Dens flotte strikdetaljer giver den en feminin vibe, en sand pige-pige. Alle taler positivt om hende, selvom hun er en stille pige. En meget kærlig og varm type med et udendørs skandinavisk look med puff-detaljer på skuldrene. V-Vest er oversized, åben og let. Dens meget firkantede look giver den et bohemian look. De længere og åbne ærmer sikrer, at du ikke bliver kold på de fine sommeraftener. Style den med andre oversize styles og lav et oversize-på-oversize look. Gør det klassisk med en skjorte og oversized habitbukser.

Striped Pearl Pullover er den nyeste version af vores klassiske Pearl Pullover. Dens store og flatterede striber giver den et feminint og smukt touch. At mixe kolde og varme toner gør den legende og opmærksomhedssøgende. Mindre klassisk end Pearl Pullover, men mere legende og sjov. Hun vil gerne opleve ting og ser livet som et stort eventyr, der skal udforskes. Striped Agnes Pullover er den nye pige i byen. Det er en af de nye styles med striber, der higer efter opmærksomhed. Denne style er klassisk med et twist og har et mere sporty look end den normale Agnes Pullover. Det varme fra farven bailey og det kolde fra navy gør det til et hverdags sporty, klassisk og afslappet fit. Striped Agnes Pullover er perfekt til et mere sporty og udendørs look, og vil gå godt sammen med et par jeans.

SE ALLE TREND STYLES →
Denim Blue/Bailey
1.850 kr.
Cloud White
Navy
Oat

Trend style

Sofie Pullover

2.300 kr.
Navy
Oat
Bloom

Trend style

V-Vest

2.100 kr.
Navy/Bailey
2.550 kr.

Statements styles er til dig, der har brug for lidt ekstra til at pifte dit outfit op.

– Birgitte Wuth

Statements til sommersæsonen

Trend styles’ne er sjove, edgy og legende. Ved hver sæson og hver kollektion bliver de udvidet med sjove styles lavet med kærlighed for detaljer. Disse styles er for dem, der elsker at eksperimentere med deres stil, men samtidig holde det klassisk og luksuriøst med 100% cashmere.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere