WUTH COPENHAGEN

Skisæsonen. Ski Styles. Skituren.

Skisæsonen er her, hvilket betyder, at mange skal ud at rejse for at kunne fange de gode skiløjper. Vi vil guide dig i, hvad du skal pakke med ved at fremhæve nogle af vores styles, som er perfekte at medbringe på skituren. Uanset om det er en perfekt basistrøje, en varm sweater eller en lækker accessory, så har vi det. Must-have styles med uendelige muligheder både på løjperne eller efter. Måske du kan få lidt inspiration?

Skisæsonen er over os. Og vi har alt til din ski garderobe.

Vores Basis Bluse er perfekt til din skitur, fordi den vil holde dig tør og varm. Kombinationen af cashmere og silke skaber det optimale materiale i det kolde vejr. Cashmere er et blødt og meget varmt materiale, mens silke er glat og temperaturregulerende. Kombinationen af de to tilbyder derfor en måde at forholde sig varm og tør, hvilket er essentielt på skibakkerne. Få vores Basis Bluse i en ensfarvet version eller som vores nyeste tilføjelse, en stribet version der helt sikkert giver en sporty vibe.

SHOP STRIBET BASIS BLUSE
SHOP BASIS RULLEKRAVE

Must-have basis style med uendelig muligheder.

Vores Basis Rullekrave er tydeligvis et smart og sikkert valg til skituren. Lavet i den samme cashmere og silke materialekombination som vores Basis Bluse, og den vil derfor være en blød og varm style i din kuffert. Den lange rullekrave vil sørge for, at både din nakke og hals forbliver varm i det kolde vejr, hvilket er essentielt på skituren. Den er lavet i et ribstrikket materiale, hvilket giver dig fuld mobilitet, mens den behageligt krammer kroppen til perfektion. Få vores Basis Rullekrave i alle dine yndlingsfarver, der vil gå fint sammen med alt andet på din pakkeliste.

SHOP GRANDPA CARDIGAN

Essentiel cashmere cardigan til din after-ski.

Vores Grandpa Cardigan er chunky og oversized, hvilket gør den perfekt at have på, når du ikke længere er ude på løjperne, mens i stedet slapper af hjemme i hytten ved brændeovnen. Den er lavet i 100% cashmere og giver en bedstefar-vibe med de store lommer og ribstrikkede detaljer. Det ekstra gode ved denne cardigan er, at den er perfekt at bruge til at skabe flere varme lag. Brug den med en lækker og varm bluse under. Få vores Grandpa Cardigan i Bailey, Cloud White, Light Grey, Dark Grey, Navy, eller Violet.

Accessories er et must til din skitur for at holde dig ekstra varm i det kolde vintervejr – både for hende og for ham. Vores Stine Hat er den perfekte hue lavet i 100% cashmere, der vil holde dit hoved varmt på skituren. Det er en klassisk hat i et ribstrikket materiale med vores logo diskret placeret på kanten. Vores Klassiske Halstørklæde er et langt halstørklæde, der helt sikkert vil holde din nakke og hals varm. Det vil fungere som den perfekte accessory, når du er færdig med at stå på ski og har brug for lidt ekstra varme. Vores Rib Sokker fungerer også både til mænd og kvinder, og er lavet i 100% ribstrikket cashmere. De vil holde dine fødder varme enten i skistøvlerne eller når du er hjemme i hytten og har brug for en varm accessory. Få vores accessories i alle dine favorit farver.

Gå all-in og tilføj cashmere accessories til dit ski outfit.

SHOP STINE HAT SHOP KLASSISK HALSTØRKLÆDE SHOP RIB SOKKER

Vi håber, at du har fået noget inspiration til denne sæsons skitur. Vores cashmere kollektion og basis kollektion er helt sikkert perfekte til netop denne lejlighed. Nyd denne skisæson uden at skulle bekymre dig om, hvad du skal pakke og om du husker det hele. Vi har gjort det lidt nemmere for dig med denne guide til ski styles. Nyd din tur og vær påpasselig på løjperne.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere