CASHMERE MUSE

Caroline

Reesbøll

Denne serie præsenterer vores cashmere muses og viser, hvordan de styler deres yndlings cashmere styles. Vi vil vise, hvordan Caroline Reesbøll, @carolinereesboell_, styler sine forskellige cashmere styles på måder, der er både funktionelle og elegante. Caroline er vores funky og cool cashmere muse, og hun bringer en klassisk, rå og city-like vibe til vores cashmere styles. Hendes city-like men dog klassiske tilgang til mode har helt sikkert fået os til at se hendes vej, og vi er beærede over, at hun bruger vores styles som en del af hendes hverdagsgarderobe. Bliv inspireret af Carolines måde at style vores cashmere styles på.

Office Casual.

Kunsten at sammensætte et outfit der er “office appropriate”, men hvor man samtidig er tilpas er noget, som Caroline er rigtig god til. Hun bærer vores Agnes Pullover i Sky Blue med et par stribede habitbukser og et par stribede støvler. Farverne er neutrale, hvilket giver outfittet et klassisk kontor-look. Vi elsker, hvordan du kan style vores luksuriøse cashmere pullover med et par habitbukser, og med det samme giver det en elegant og professionel silhuet. Vores Agnes Pullover er en crewneck sweater i 100% cashmere med en dobbelt foldet hals, sænkede skuldre, lange ærmer, slidser i siden, comfort fit, og ribstrikkede detaljer ved halsen, håndleddene og hoften. Vi tror, at Agnes er den perfekte pullover til både at have på derhjemme og på kontoret, og Caroline er bevis på, at det nemt kan være både klassisk og komfortabelt på samme tid.

SHOP AGNES PULLOVER

City Girl.

Caroline inkorporerer ubesværet accessories i sine outfits. Hun styler vores klassiske halstørklæde i sort med en lang hvid frakke, ternede bukser, en grøn taske, og en fluffy hat. Det giver den perfekte klassiske og elegante vibe, men gør det city-like. Hendes måde at gøre et outfit chic men samtidig varmt er beundringsværdigt. Det klassiske kalstørklæde er et stort rektangulært halstørklæde i 100% cashmere med et klassisk søm. Carolines måde at få sine accessories til at shine på uden, at det er for meget, er en kunstart, og vi synes, at hun gør det til perfektion med vores cashmere halstørklæde.

SHOP KLASSISK HALSTØRKLÆDE

Simpelt og hyggeligt.

Vi kender alle de dage, hvor du arbejder hjemmefra eller bare er derhjemme, og du vil gerne iføre dig noget blødt og komfortabelt. Caroline bærer vores Eva Rullekrave for at forblive varm og veltilpas, og sætter den sammen med simple guldsmykker. Vi elsker en god brun sweater, fordi det giver en varme til dit outfit og er samtidig neutralt.

Vores Eva Rullekrave er en oversized sweater i 100% cashmere med en foldet halsudskæring, sænkede skuldre, lange ærmer, og ribstrikkede detaljer ved halsen, håndleddene og hoften. Den har et løstsiddende fit og kan blive brugt sammen med andre lag for at holde varmen i den kolde sæson. Vi elsker, hvor simple Carolines outfits er, og hvordan hun styler en dyb mørkebrun pullover med guldsmykker – det er et match made in heaven.

Caroline har en klassisk men funky tilgang til mode og det skaber en perfekt balance mellem en rå street-style og en klassisk city-vibe. Hun viser, at cashmere accessories kan være den perfekte prik over i’et på dit outfit, og hvordan pullovers kan være både office appropriate og din bedste ven derhjemme.

billede 18.12.2022 21.21.52

Vi beundrer Carolines måde at få et outfit til at se godt ud uanset, hvilken cashmere style hun bærer. Hendes autenticitet i hendes stil er, hvad vi prøver at give til vores cashmere community. Funky, klassisk og stilrent.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere