A letter from the founder

Jeg vil personligt samle op på året 2023, der er gået, med et par af mine tanker. Jeg håber, at du vil læse dette og tænke tilbage på det år, du har haft, og måske endda lave nogle ønsker for det næste år, der kommer.

Vi ser frem til et nyt år. ny sæson. nye styles.

Som i ethvert andet nytårsbrev vil jeg gerne skrive mine tanker ned for fremtiden. Vi vil blive ved med at blive mere og mere bæredygtige – så meget som det er muligt inden for modeindustrien og blive ved med at skabe styles, der kan leve i din garderobe i årtier. Jeg vil blive ved med at skabe styles, der vil være grundlaget i din garderobe og blive ved med at inspirere dig i forhold til styling, så du kan få mest ud af dine cashmere styles. Og mens vi nærmer os lysere og længere dage, ser jeg frem til at introducere nye styles og farver i den kommende kollektion, vores Spring-Summer 2024. Farvepaletten for det nye år er stadig neutrale farver, men med et hint af farve som enhver anden kollektion. Det er målet for det kommende år og for fremtiden generelt.

Året 2023

Dette år 2023 har budt på tre nye kollektioner: vores Pre-Spring 2023, Spring-Summer 2023 og vores Autumn-Winter 2023. Jeg skabte hver kollektion med tanken om at have en specifik farve, der skulle skinne gennem kollektionen, og selvfølgelig også skinne i din garderobe. Jeg begyndte at tænke, at hver kollektion skulle have én farve, der er fremhævet, og som passer ind i sæsonen, og vi kunne godt mærke, at I også elskede det. Visionen har altid været at skabe klassiske styles, men det betyder ikke nødvendigvis neutrale farver – du kan helt sikkert få en vild farve til at fungere i hver sæson, du skal bare style, så det passer til. Farverne, der er stået ud i år, har været Candy, Strawberry, og Violet. Dette år har jeg også været inspireret af kontrasterne i naturen og i byen. Derfor har vores kollektioner også været i neutrale farver, som du finder udenfor såsom den smukke Cloud White, den sarte Sky Blue, og den neutrale brune Toffee.

Læs mere om Birgitte og Wuth Copenhagen her.

Dette år har været skønt. Vi har mærket, hvordan vores cashmere klub er vokset, og vi er taknemmelige for den støtte og kærlighed, I giver vores designs. Dette var mine tanker for året 2023 og hvad jeg ser frem til i året, der kommer. Tak for den evige støtte.

Knus, Birgitte WuthBirgitte Wuths underskrift fra Wuth Copenhagen

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere