The Best of both Worlds

KOMMER SNART

AUTUMN-WINTER 24

We're soon introducing our new, exquisite cashmere collection. A harmonious fusion of elegance and cultural inspiration, embracing the concept of two worlds. This collection marries contrasting elements, striking a delicate balance between light and dark, capturing the essence of duality in design.

Dag
Time
Minut
Sekund

SWEATERS

ACCESSORIES

kommer snart

the best of both worlds.

-40%
Sort/Bailey
Cloud White/Navy
Original price was: 2.900 kr..Current price is: 1.740 kr..
-40%
Lysegrå
Original price was: 3.000 kr..Current price is: 1.800 kr..

trusted by you

"De bedste cashmere bluser til dags dato."

SIGNE

"Super lækker sweater, der lever fuldstændig op til mine forventninger. Den blev sendt og leveret hurtigt."

KIRSTEN

"Hurtig levering, fin pakket, jeg kan anbefale Wuth Copenhagen." 

RITA

"Altid skøn kvalitet cashmere - og kundeservice"

LENE

"Super service ved både bestilling og levering. Og cardiganen er lækker og flot. Vil klart anbefale alle at handle hos Wuth Copenhagen."

DORTE

"Forkæl dig selv, hvis du ikke har pengene så spar op, du vil på ingen måde fortryde det. Jeg har sparet op til mit, og jeg har ikke fortrudt det et øjeblik. Der er hurtig levering så alt i alt, støtter du en virksomhed og du får luksus for det som du betale"

PIA

must-have

bestsellers.

-40%
Lysegrå
Cloud White
Original price was: 1.750 kr..Current price is: 1.050 kr..
-40%
Navy
Bloom
Original price was: 2.100 kr..Current price is: 1.260 kr..
Cloud White
Navy
Oat
2.300 kr.

Om os

Wuth Copenhagen er et eksklusivt dansk cashmere brand skabt af Birgitte Wuth. Brandet opstod ud fra et ønske om at tilbyde 100% premium cashmere designs til kvinder og mænd og med en intention om at samle hele cashmere oplevelsen et sted, samt tilbyde kollektioner med styles for enhver.

Journal

Vores artikler.

Jeg vil personligt samle op på året 2023, der er gået, med et par af mine tanker. Jeg håber, at du vil læse dette og tænke tilbage på det år, du har haft ...

VORES GUIDES 

The Gift Guide

We have made a Gift Guide for you to help you through this year’s Christmas gifts. Spoil someone special with a luxurious cashmere gift.  ...

Carolines unikke tilgang til mode inspirerer os oprigtigt. Hun viser os, at cashmere ikke kun er til særlige lejligheder, dét kan være en del af din hverdag ...

KOLLEKTIONER

The Accessories.

Cashmere accessories uanset form er den perfekte faste del af din garderobe, når den kolde sæson kommer ...

gratis levering eller afhentning.

Vi tilbyder gratis levering til valgfri pakkeshop i Danmark ved køb over 1000 DKK. Vi sender gerne din pakke med GLS hjemmelevering imod et ekstra gebyr på 50 DKK. Du kan også afhente din pakke på vores kontor i tidsrummet 9.00 – 16.00 alle hverdage. 

gratis returnering.

Vi tilbyder gratis returnering på alle ordre over 1000 DKK i Danmark og EU. Vi tilbyder ikke gratis returnering uden for EU. Du kan altid returnere dit køb op til 14 dage efter du har modtaget din pakke. Og du kan vælge at aflevere eller sende din returpakke til vores kontor.

naturlige materialer.

Vi arbejder kun med 100% naturlige materialer af højeste kvalitet, der kan bruges sæson efter sæson. Vi udvælger omhyggeligt vores førsteklasses materialer for at skabe bedre produkter.

Grade A Cashmere

Vores cashmere er Grade A, hvilket betyder den bedste kvalitet du kan finde i naturen. Cashmere fibrenes kvalitet har en direkte indvirkning på materialets holdbarhed, blødhed og pilling. Vores cashmere garn er OEKO-TEX certificeret og spundet i Indre Mongoliet.

Join us  on social.