KOMMER SNART

Spring-Summer 2024

Træd ind i en verden af luksus og elegance med vores nøje udvalgte styles og gaver, skabt til at forkæle både dig selv og din elskede familie.

 

 

kommer snart.

Lysegrå
Cloud White
Denim Blue

Klassisk style

Oversize T-shirt

1.750 kr.
Denim Blue/Bailey
1.850 kr.
Navy
Oat
Bloom

Trend style

V-Vest

2.100 kr.
Cloud White
Navy
Oat

Trend style

Sofie Pullover

2.300 kr.

get ready for the next season.

We're soon ready to welcome double sweater and triple cardigan season. We want to give you the feeling of easy elegance when dressing up for colder weather. So embrace this autumn season with sustainable materials, soft and sophisticated silhouettes and a cool mix og brighter tones and classic hues. Get the exclusive feeling with stylish stripes, feminine details, and cool colors for at stylish touch to your winter capsule. 

Vi tilbyder gratis levering til valgfri pakkeshop i Danmark ved køb over 1000 DKK. Vi sender gerne din pakke med GLS hjemmelevering imod et ekstra gebyr på 50 DKK. Du kan også afhente din pakke på vores kontor i tidsrummet 9.00 – 16.00 alle hverdage. 

gratis returnering.

Vi tilbyder gratis returnering på alle ordre over 1000 DKK i Danmark og EU. Vi tilbyder ikke gratis returnering uden for EU. Du kan altid returnere dit køb op til 14 dage efter du har modtaget din pakke. Og du kan vælge at aflevere eller sende din returpakke til vores kontor.

naturlige materialer.

Vi arbejder kun med 100% naturlige materialer af højeste kvalitet, der kan bruges sæson efter sæson. Vi udvælger omhyggeligt vores førsteklasses materialer for at skabe bedre produkter.

Grade A Cashmere.

Vores cashmere er Grade A, hvilket betyder den bedste kvalitet du kan finde i naturen. Cashmere fibrenes kvalitet har en direkte indvirkning på materialets holdbarhed, blødhed og pilling. Vores cashmere garn er OEKO-TEX certificeret og spundet i Indre Mongoliet.

sale

luxury for less.

-40%
Mørkegrå
Lysegrå
Cloud White
Bailey
Violet

Klassisk style

Alba Pullover

1.470 kr.
-40%
Sort/Bailey
Cloud White/Navy

Trend style

Rikke Pullover

1.740 kr.
-40%
Mørkegrå
Lysegrå

Cashmere rullekraver

Simone Rullekrave

1.800 kr.
-40%
Sort/Bailey

Trend style

Luna Pullover

2.040 kr.

Journal

Vores artikler.

Jeg vil personligt samle op på året 2023, der er gået, med et par af mine tanker. Jeg håber, at du vil læse dette og tænke tilbage på det år, du har haft ...

VORES GUIDES 

The Gift Guide

We have made a Gift Guide for you to help you through this year’s Christmas gifts. Spoil someone special with a luxurious cashmere gift.  ...

Carolines unikke tilgang til mode inspirerer os oprigtigt. Hun viser os, at cashmere ikke kun er til særlige lejligheder, dét kan være en del af din hverdag ...

KOLLEKTIONER

The Accessories.

Cashmere accessories uanset form er den perfekte faste del af din garderobe, når den kolde sæson kommer ...

trusted by you

vi elsker, at I elsker os.

"Det bedste cashmere bluser til dags dato."

SIGNE

"Super lækker sweater, der lever fuldstændig op til mine forventninger. Den blev sendt og leveret hurtigt."

KIRSTEN

"Hurtig levering, fin pakket, jeg kan anbefale Wuth Copenhagen." 

RITA

"Altid skøn kvalitet cashmere - og kundeservice"

LENE

"Super service ved både bestilling og levering. Og cardiganen er lækker og flot. Vil klart anbefale alle at handle hos Wuth Copenhagen."

DORTE

"Forkæl dig selv, hvis du ikke har pengene så spar op, du vil på ingen måde fortryde det. Jeg har sparet op til mit, og jeg har ikke fortrudt det et øjeblik. Der er hurtig levering så alt i alt, støtter du en virksomhed og du får luksus for det som du betale"

PIA

what you need to know about us.

Wuth Copenhagen er et eksklusivt dansk cashmere brand skabt af Birgitte Wuth. Brandet opstod ud fra et ønske om at tilbyde 100% premium cashmere designs til kvinder og mænd og med en intention om at samle hele cashmere oplevelsen et sted, samt tilbyde kollektioner med styles for enhver.

Join us  on social.