INTRODUCING

The Accessories

Når vejret bliver koldere og koldere, siger vi velkommen til cashmere accessories. De er de perfekte ekstra tilbehør til at give dig ekstra varme, når der er behov for det. Cashmere accessories uanset form er den perfekte faste del af din garderobe, når den kolde sæson kommer. Uanset om du er til et cashmere halstørklæde, ribstrikkede sokker, handsker eller vanter, så har vi det. Vores accessories er tilgængelige i alle de klassiske farver og hver sæson tilføjer vi nye farverige versioner.

Klassisk halstørklæde fra Wuth Copenhagen. The Accessories fra Wuth. Cashmere accessories.
CAROLINE REESBØLL
The Accessories fra Wuth Copenhagen. 100% cashmere accessories.

Accessories kollektionen 

Vores accessory kollektion består af produkter i 100% cashmere, som er perfekte til, når efteråret begynder og indtil foråret starter. Vores Klassiske Halstørklæde er det perfekte oversize og varme halstørklæde, der vil holde din hals og nakke varm. Størrelsen gør det muligt for dig at binde det to gange rundt om halsen og stadig have noget tilbage, som du kan putte ind under jakken. Vores Halsedisse er perfekt til at holde din hals ekstra varm. Med en rullekrave og i et ribstrikket materiale fungerer den perfekt udover en tætsiddende basisbluse. Du kan også bruge den ud over en skjorte og gøre outfittet mere professionelt.

Vores udvalg af luksuriøse cashmere accessories.

Så har vi vores Stine Hat, som er det perfekte vintertilbehør. Den er ribstrikket og er foldet dobbelt omkring hovedet for at holde dine ører ekstra varme. Huen er lavet af 100% cashmere og kommer i forskellige farver til at matche vores andre accessories. Vores cashmere Handsker er en fast del af outfittet, når de kolde morgener kommer. De vil holde dine hænder og fingre varme, mens du kører eller cykler i vintermorgenerne. De passer til alle med en ribstrikket og dobbeltfoldet ende og one size størrelse. Vores Vanter er tæt relaterede til vores handsker og har også en dobbeltfoldet ende. Få dem i en farve, der matcher din cashmere hue og halstørklæde. Rib Sokker er den perfekte tilføjelse til dit hygge-outfit. I 100% cashmere vil de holde dine fødder dejligt varme i det kolde vejr. De er lavet i et ribstrikket materiale og har et one size fit. Vi synes også, at de fungerer i et par støvler til hverdag. Hvorfor ikke holde sig dejligt varm med 100% cashmere altid?

VORES ACCESSORIES → 

Sort
Navy
Bailey
Violet
Green Green
850 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Denim Blue
Sky Blue
Bailey
Violet
1.600 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Sky Blue
Bailey
Green Green
550 kr.

Accessories kan løfte din garderobe.

– Birgitte Wuth

Accessories til alle lejligheder.

Når efteråret kommer, er det Klassiske Halstørklæde og Rib Sokker perfekte. Det er, når vejret begynder at blive koldt og man har brug for ekstra varme i de områder, hvor man nemt fryser. Langsomt begynder vintersæsonen og du kan tilføje et par Handsker eller Vanter, så du kan sørge for at holde dine hænder varme i de kolde morgener. Når vinteren rigtigt kommer, får du brug for en Stine Hat og en Halsedisse, så du holder dig varm og ikke bliver syg. Vores accessories bliver lavet i det samme udvalg af farver, så du kan mixe og matche, som du har lyst. De passer sammen perfekt og kan nemt bæres på samme tidspunkt alt efter, hvor koldt vejret er den dag.

Vi byder sæsonen velkommen med vores cashmere accessories. Vi synes, at de tilføjer ekstra varme til dit outfit uanset, om du skal på arbejde, er derhjemme eller skal ud at gå en tur. Perfekte, klassiske og tidløse accessories, som du kan bruge fra efteråret indtil foråret. Vores accessory kollektion har forskellige styles alt efter, hvad du har brug for og findes altid i de klassiske farver. Vi tror på, at alle har brug for en lækker cashmere accessory – og at det er den perfekte luksuriøse julegave

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere