the holiday shop

Træd ind i en verden af luksus og elegance med vores nøje udvalgte styles og gaver, skabt til at forkæle både dig selv og din elskede familie.

de klassiske gaver

Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Cloud White
Navy
Sky Blue
Mint
Bailey
Mellow Yellow
Lilac
+1

Klassisk style

Pearl Pullover

1.440 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Cloud White
Navy
Sky Blue
Caramel
Bailey
Beige Melange
Violet
+3

Klassisk style

Caroline Pullover

1.520 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Cloud White
Navy
Sky Blue
Violet
Pine Green

Klassisk style

Agnes Pullover

1.960 kr.
Bailey
Mellow Yellow

Klassisk style

Doris Pullover

2.080 kr.
Premium adventskalender fra Wuth Copenhagen. Accessories til alle lejligheder. The Holiday shop hos Wuth Copenhagen.

den ultimative gave.

Forkæl en du holder af eller dig selv med vores premium adventskalender. Du bestemmer selv farverne, så du give dit eget personlige præg til adventskalenderen. Spar penge på vores cashmere favoritter til vinter, og spred varme og glæde med vores 100% superior cashmere.

vores adventskalendre

basis styles. basis garderobe.

We’re all going back to basic. Og der er intet som en god basis styles til at løfte ethvert outfit. En basis kollektion skabt med langtidsholdbare styles til din hverdag. Vi giver dig essentielle basis styles, der vil give dig nogle feel-good og funktionelle favoritter til din garderobe, og de er perfekte til alle sæsoner. Vi giver dig den perfekte kombination af behagelig cashmere og ultra-blød silke for at få dig til at føle dig vidunderlig i det, du har på. Og er du minimalist, vil disse basis styles helt sikkert være noget for dig.

levering eller afhetning.

Vi sender dine julegaver gratis til en valgfri eller nærmeste GLS Pakkeshop ved køb over 1000 DKK. Eller få tilsendt dine pakker imod et ekstra gebyr på 50 DKK. Du kan også afhente dine pakker på vores kontor i tidsrummet 9-16 alle hverdage helt frem til den 22 december 2023.

Læs mere

 

forlænget returret

Nyd forlænget returret i forbindelse med julesæsonen. Du kan gratis returnere dine gaver indtil den 24. januar 2024 ved køb over 1000 kr. 

Læs mere

 
 

gratis gaveindpakning.

Vi tilbyder gratis gaveindpakning i hele november og december måned. Tilføj blot gaveindpakning til din ordre, så sørger vi for resten.

Læs mere

 

tis the season of cashmere.

Bliv klar til jul med vores bedste cashmere styles – den højtelskede gave, der bringer varme og luksus. Udforsk vores shop, find idéer og giv den ultimative julegave i form af blødt og lækkert cashmere.

oplev vores cashmere univers

cashmere & silke.

Vores luksuriøse blanding af cashmere og silke giver en ultra-blød og let kvalitet. Cashmere-silkeblandingen kommer med det bedste fra begge verdner, hvor du får den åndbare fornemmelse og elegante udseende af silke, mens man bevarer cashmerens luksuriøse blødhed og unikke isolerende egenskaber. Vores cashmere-silkeblanding giver en luksuriøs følelse, fremragende blødhed og stærk holdbarhed.

læs om vores materialer

små gaver

Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Green Green

Accessories

Handsker

400 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Sky Blue
Bailey
Green Green

Accessories

Rib Sokker

440 kr.
Sort
Chestnut
Bailey
Blush

Accessories

Fold Hue

560 kr.
Sort
Lysegrå
Navy
Sky Blue
Bailey
Violet
Green Green

Accessories

Stine Hat

680 kr.
en ekstra gave til dig. The Holiday Shop.

en ekstra gave til dig.

Forkæl dig selv eller en du holder af med en ekstra gave, når du shopper på vores hjemmeside i hele november. Du modtager vores cashmere kam, der hjælper dig med at holde dine cashmere bluser pæne.

luksuriøse julegaver

Mørkegrå
Lysegrå
Cloud White
Bailey
Violet

Klassisk style

Alba Pullover

1.960 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy

Klassisk style

Simone Rullekrave

2.400 kr.
Lysegrå
Navy
Caramel

Trend style

Pernille Vest

2.480 kr.
Sort
Navy
Camel
Champagne

Overtøj

Amanda Jakke

2.800 kr.

højeste kvalitet.

Bag Wuth Copenhagen er et team, der elsker cashmere, og som arbejder hårdt for at levere kollektioner i højeste kvalitet, som derfor kan bruges og elskes i mange år. Siden begyndelsen har vi fortsat med at udvikle og perfektionere hver eneste del af forretningen, og målet er at fortsætte med at lære og udvide. Vi ønsker at give den bedste cashmere oplevelse, tilbyde den fineste og mest luksuriøse kvalitet og levere kollektioner med enkle og klassiske styles. Vi mener, at alle fortjener oplevelsen af hverdags luksus.

hurtig levering og god service.

Udover vores ønske om at tilbyde produkter i lækker cashmere har vi hos Wuth Copenhagen også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for ombytning, returnering, handelsbetingelser samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål..