CASHMERE GIFT GUIDE 2022

Cashmere for Christmas

Det er endelig sæson for bløde bluser, sofahygge i cashmere og gave-shopping. Vi er her for at hjælpe dig med de bedste cashmere julegaver til dine kære eller måske bare dig selv.

      Always classic

Forkæl en af dine kære eller dig selv med en eksklusiv cashmere cardigan denne jul. Og med vores klassiske og ultra bløde cashmere cardigan får du både komfort og stil, og det er alt, hvad de behøver i en cardigan. Det er det perfekte julegaveønske, som du ikke troede du kunne leve uden, og vil gøre dit hverdags outfit mere behageligt.

SHOP KLASSISK CARDIGAN 

 

Ice Ice, baby

Tone-i-tone fra top til tå giver dit outfit et enkelt, men også klassisk og tidløst touch. Og hvem siger, at det ikke kan se smart ud at holde sig varm? Så lad sneen falde og giv dig selv en luksuriøs cashmere sweater i creme, der giver dit outfit et elegant og smart look. 

SHOP IBEN PULLOVER 

 

Dear Grandpa!

Den mest cool og chunky cashmere cardigan, du nogensinde vil eje. Og vores cardigan giver “tag mig aldrig af” vibes. Vi ved med sikkerhed, at alle vil elske at modtage denne feel-good cashmere cardigan. Det er den perfekte style, når du mangler et par ekstra lag i de kolde måneder.

SHOP GRANDPA CARDIGAN  

 

Back to basic

Elegant pakket ind i vores basis bluse, er den perfekte kombination af behageligt cashmere og ultra blødt silke, der får alle til at føle sig ekstra vidunderlig i dét, de har på, alle steder. Og vi vil sige, det er tid til at forkæle dig selv med vores ultra bløde silke-cashmere bluse denne jul. 

SHOP BASIS BLUSE 

 

Ohoy, Sailor!

Ær det maritime look med vores sailor sweater. Vi ved, at det bliver en sweater, som findes frem igen og igen. Så forkæl en du holder af eller dig selv med en ekstra chunky rullekrave og nyd det maritime og afslappede look, som sweateren giver.

SHOP SAILOR PULLOVER 

 

Get accessoried.

Hvad ville være mere behageligt end et par cashmere sokker? Intet, kan vi fortælle dig. Vores cashmere sokker er super behagelige og hyggelige og er et must-have denne vinter. Så giv din søster eller dig selv nogle ultra bløde cashmere strømper, for de vil blive dine nye bedste venner.

SHOP SOKKER

Put your neck into it

Vores halsedisse er sæsonens it-accessory. Den er perfekt til at have under frakken, uden at fylde for meget som et halstørklæde. Brug den indenunder en klassisk hvid skjorte for en ekstra varm følelse. En perfekt gaveidé til en du holder af.

SHOP HALSEDISSE 

 

Serious Scarf

Forkæl din veninde eller mor med et luksuriøst og behageligt cashmere halstørklæde. Vores halstørklæde fungerer også som et ekstra varmt tæppe, der kan bæres overalt, uanset vejret. Det vil være den mest betænksomme og blødeste gave til dem, og de vil helt sikkert elske at modtage et 100% cashmere halstørklæde.

SHOP KLASSISK HALSTØRKLÆDE 

 

ALT DU HAR BRUG FOR AT VIDE

Cashmere for Christmas

Levering eller afhentning hos Wuth Copenhagen.

Gratis levering eller afhentning

Vi sender dine julegaver gratis til den nærmeste GLS Pakkeshop. Du kan også afhente dine pakker på vores kontor i tidsrummet 9-16 alle hverdage helt frem til 22 december 2022.

LÆS MERE OM VORES LEVERING

Wuth Copenhagen giver Gratis gaveindpakning

Gratis gaveindpakning

Vi tilbyder gratis gaveindpakning, så du kun skal fokusere på at nyde højtiden.

LÆS MERE OM VORES GAVEINDPAKNING →

Forlænget returret

Forlænget returret

Nyd forlænget returret i forbindelse med julesæsonen. Du kan returnere dine gaver indtil den 24. januar 2023.

LÆS MERE OM VORES FORLÆNGET RETURRET →

Small Gifts

Bigger Gift

Exclusive Gifts

Halsedisse

1200,-

SHOP GAVER → 

Sokker

550,-

SHOP GAVER → 

Handsker

500,-

SHOP GAVER → 

Stine Hue

850,-

SHOP GAVER → 

Shop efter pris

UNDER 900 KR.

UNDER 1800 KR.

UNDER 2700 KR.

STAY IN TOUCH WITH US

Få 10% rabat på din første ordre, og opdateringer, du ikke vil gå glip af.

Ingen spam, afmeld når som helst.