Cashmere Sweaters

Hvis du er på udkig efter 100% cashmere sweaters til kvinder, så er du kommet til det helt rette sted, hvor du kan shoppe vores 100% premium cashmere sweatre til kvinder. Oplev det højeste niveau af blødhed. Vores Wuth cashmere sweaters er lavet af en tykkere kvalitets cashmere, som vi kalder for heavy strik, der gør dem perfekte til efteråret og vinteren. Alle vores cashmere trøjer er perfekte til hverdagsluksus, og alle sæsoner er cashmere sæson. Måske har du brug for en blød cashmere sweater i brun til hverdagsbrug? Eller måske du skal bruge én til en helt særlig begivenhed? Uanset, så har vi lige det, du står og mangler.

 

Sort
Mørkegrå
Cloud White
Navy
Denim Blue
Toffee
Mellow Yellow
Strawberry
+2

Klassisk style

Pearl Pullover

1.440,00 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Shell White
Cloud White
Navy
Electric Blue
Denim Blue
+10

Klassisk style

Caroline Pullover

1.440,00 kr.
Lysegrå
Navy
Electric Blue
Toffee
Mellow Yellow
Vintage Rose

Klassisk style

Doris Pullover

2.080,00 kr.
-40%
Lysegrå
Bailey
Gold/Grey

Klassisk style

Klassisk Pullover

768,00 kr.
Caramel/Black
Navy/Denim Blue

Trend style

Marine Pullover

2.000,00 kr.
-40%
Denim Blue

Trend style

Sailor Pullover

1.440,00 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Snow
Navy
Choclate
Caramel

Klassisk style

Eva Rullekrave

2.000,00 kr.

FULDEND DIN GARDEROBE MED EN

CASHMERE SWEATER

I denne kategori finder du altså et væld af behagelige sweatre i cashmere, og du har derfor også rig mulighed for at finde din nye favorit cashmere sweater. Cashmere er hjertet af vores forretning – og med god grund. Det er nemlig et helt fantastisk materiale i allerhøjeste kvalitet. Faktisk finder du ikke et andet materiale, der er lige så blødt som cashmere.

Når du har en cashmere sweater til dame på, vil den derfor også føles blød, varm og kærtegnende mod din hud, og det vil med garanti være den sweater, du rækker mest ud efter. Af netop den grund tør vi også godt sige, at ingen garderobe er 100% fuldendt, før du ejer en lækker cashmere sweater. Og uanset, hvilken type sweater du er mest til, så har vi noget, der falder lige i din smag. Udforsk vores klassiske pullovers, smarte veste, varme rullekraver og alle de andre styles.

 

EN CASHMERE SWEATER KAN BLIVE

DIT DYRESTE EJE

Der findes ingen uld i verden, der er lige så lækker som cashmere. En cashmere sweater er nemlig silkeblød samt kølende og varmende på én og samme tid. Det er et materiale, der er let og lækkert, og så er det ét af de mest luksuriøse og eksklusive materialer i verden. Faktisk betragter man cashmere som én af naturens mest ædle ædelsten, fordi den har så mange helt fantastiske egenskaber. Man kan lidt sammenligne det med guld i smykkernes verden – det bliver også vejet på samme måde for at fastsætte prisen. Der er altså mange gode grunde til at købe en cashmere sweater til kvinder, og når først du har ejet én, vil du aldrig gå i almindeligt uld igen. Ikke blot pga. cashmerens helt særlige egenskaber, men ligeledes pga. hvordan det føles at have cashmere på.

FORNEM SERVICE OG LYNHURTIG LEVERING

Wuth Copenhagen er et eksklusivt dansk brand skabt af Birgitte Wuth. Brandet opstod ud fra et ønske om at tilbyde 100% premium cashmere designs til kvinder og mænd, og det er præcis, hvad vi tilbyder. Vi bestræber os på at kreere helt unikke styles til dig og alle dine kære, men vi har ligeledes fokus på at levere en kundeservice, der er over det sædvanlige. Har du derfor spørgsmål til vores store udvalg af cashmere styles? Måske du ønsker at blive klogere på en helt bestemt cashmere sweater? Så må du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar med hjælp og gode råd, så du kan komme hjem med en sweater, der er helt perfekt for dig. Giv os et kald på 20 40 43 03 eller skriv en mail til os på info@wuthcopenhagen.com. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig.