Cashmere Pullovers

Vores cashmere pullovers bliver strikket i det fineste garn, hvilket vi kalder light strik, og gør dem til de perfekte cashmere pullovers. Pulloverne er produceret i den bedste kvalitet og det tyndeste garn, der er let og tyndt, hvilket gør vores pullovers perfekte til de varmere forårsdage. Vores pullovers er ideelle til forår og sommer, da de er åndbare, og giver en let og blød fornemmelse på huden. Det er cashmere bluser, der er helt uundværlige i enhver garderobe, så gå på opdagelse i vores udvalg her på siden og find netop dit eksemplar allerede i dag.

-40%
Lysegrå
Navy
960,00 kr.
-40%
Navy/Sea Blue
Snow/Navy
1.110,00 kr.
-40%
Lysegrå
Camel
Olive Green

Cashmere

Julie Pullover

1.110,00 kr.
-40%
Camel/Olive Green

Trend style

Lilly Pullover

1.200,00 kr.
-40%
Navy
Sea Blue
Powder Pink
Olive Green
1.260,00 kr.

PULLOVERS I DET LÆKRESTE CASHMERE

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge en cashmere pullover til dame over én i uld for eksempel. Cashmere er nemlig det mest luksuriøse og eftertragtede råmateriale, du kan få fingrene i. det betyder naturligvis, at cashmere skaber pullovers, der er helt fantastiske og ikke mindst eksklusive.

Pullovers fra Wuth Copenhagen er for eksempel nogle af de blødeste, lækreste og mest behagelige du finder på markedet – og det er derfor også pullovers, kan hæve kvaliteten på din garderobe gevaldigt. Find din favorit cashmere strikbluser til dame allerede i dag og bliv klar til enhver kølig dag, som moder jord måtte byde på.

 

DERFOR SKAL DU VÆLGE PULLOVERS I CASHMERE

Cashmere er altså et silkeblødt materiale, der køler og varme på samme tid. Derudover har cashmere selvrensende egenskaber, og det betyder, at du ikke behøver at vaske dine cashmere pullovers lige så meget, som du vasker dem i uld. Du kan blot hænge din pullover ud på en bøjle i den friske luft i et par timer, så er den god som ny igen. Det sparer ikke mindst dig for en masse bøvl, det hjælper ligeledes naturen, da du ikke belaster den med et højt forbrug af vand.

I og med, at pullovers i cashmere har både kølende og varmende egenskaber, er de ligeledes helt perfekte til enhver årstid. Brug dem i de varme måneder, og de vil køle dig ned i stedet for at overophede dig, som en stor pullover i uld ville gøre. Brug dem dog også på enhver kølig vinterdag, og de vil holde dig dejlig varm.

Det er blot få ud af mange grunde til, at cashmere bluser er dyrere end dem i uld. Men har du først prøvet cashmere, så ved du også hvorfor. Der er absolut intet, der slår cashmere og den høje kvalitet gør desuden, at produkterne har utrolig lang levetid.

VORES VISION

Vi stræber efter at blive det mest fortrukne cashmere brand worldwide. Og det er vores mål at udvikle og udvide vores brand med 100% naturlige materialer. Vi vil arbejde hårdere dag efter dag for at sikre os, at vi når vores mål i fremtiden.