Pre-Spring ’22

Vores forårskollektion 2022 er endelig online. Se vores udvalg af farverige og bløde cashmere styles til enhver lejlighed.

Sort
Lysegrå
Hazel
Beige Melange
Sand
Mellow Yellow
1.850,00 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Shell White
Electric Blue
Jade Green
Caramel
Hazel
Bailey
Beige Melange
Sand
Blush
Powder Pink
Pine Green
Gold/Blue
Gold/Grey
Creme/Sand
1.700,00 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Electric Blue
Sand
Pine Green
1.600,00 kr.
Sort
Pine Green
1.000,00 kr.
Lysegrå
Navy
Electric Blue
Choclate
Caramel
550,00 kr.
-40%
Snow/Navy
Raspberry/Navy
1.110,00 kr.1.850,00 kr.

PRE-SPRING ’22

Vi lancerer en forårskollektion, hvor vi har tilføjet nye farverige nuancer til nogle af vores yndlings cashmere styles samt kreeret nye styles, som du kan gå foråret i møde i. Oplev vores forårskollektion 2022 spækket med smukke farver, der giver kant til din forårsgarderobe. Sig hej til de nye nuancer: Hazel, Sand, og Raspberry. Vores styles i nye farver er perfekte til at tilføje et elegant touch til din forårsgarderobe. Vi kan ikke vente til, at du skal opleve de blødeste og mest behagelige cashmere bluser. Har du ikke set vores seneste cashmere kollektion? Bare rolig, vi har stadig nogle styles og farver tilbage fra vores autumn-winter 21 kollektion.

 

HURTIG LEVERING OG SERVICE

Udover vores ønske om at tilbyde produkter i lækker cashmere har vi hos Wuth Copenhagen også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for ombytning, returnering, handelsbetingelser samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.