JULEN 2022

Vi har samlet de vigtigste informationer, som du måtte have brug for i forbindelse med din juleshopping hos Wuth Copenhagen.

 

LEVERING

Vi sender dine julegaver gratis til den nærmeste GLS Pakkeshop. Din ordre vil blive sendt afsted indenfor 1-2 hverdage eller den samme dag for købet (såfremt ordren er foretaget inden kl. 11 på alle hverdage). Vi sender en e-mail, der bekræfter, at din ordre er blevet sendt afsted. Du kan derefter forvente at modtage din ordre inden for 2-3 arbejdsdage.

AFHENTNING
Du kan også afhente dine pakker på vores kontor i tidsrummet 9-16 alle hverdage helt frem til den 22 december 2022. Vi sender en mail, når din pakke er klar til afhentning, og du kan derefter hente pakken på vores kontor i København NV.
 

Nyd forlænget returret i forbindelse med julesæsonen. Du kan gratis returnere dine gaver indtil den 24. januar 2023. Venligst skriv til os på info@wuthcopenhagen.comså vi kan sende en returlabel til dig. Skriv dit navn og ordre-nummer i mailen. Vi vil derefter sende en retur-label til dig hurtigst muligt.

 

Du kan bestille dine julegaver fra 21. november 2022, og fra den dag gælder vores forlænget returret frem til 24. januar 2023.

Vi tilbyder gratis gaveindpakning, så du kun skal fokusere på at nyde højtiden. Tilføj blot gaveindpakning til din ordre, så sørger vi for resten. Skriv en note ved check ud, om det er samlet eller hver for sig, hvis du har flere produkter, der skal pakkes ind. 

Adventskalenderne fra Wuth Copenhagen indeholder nogle af de lækreeste og mest populære cashmere accessories. Du kan vælge mellem vores Premium og Deluxe adventskalender.  Priserne for adventskalenderne er henholsvis 1500 DKK, og indholdet af adventskalenderen har en værdi af 2010 DKK. Du sparer 510 kr. Den anden koster 2000 DKK, og indeholdet af den har en værdig af 2620 DKK. Du sparer 620 kr. 

Vi kan sørge for at sende adventskalenderen direkte til din modtager eller dig selv. Ønsker du at sende en hilsen, så skriv din hilsen i note-feltet ved checkout. Så sender vi et fint kort med adventskalenderen.

Sidste dag for bestilling er den 23 november 2022. Vi sender adventskalenderen, så den bliver leveret inden den 27 november 2022.

Har du spørgsmål til vores adventskalender så skriv til os på info@wuthcopenhagen.com

Betingelser

  • Produkterne kan ikke byttes
  • Produkterne kan ikke ombyttes til andre farver
  • Produkterne har reklamationsret

Konkurrence
Adventskonkurrence – Denne konkurrence løber fra d. 27/11 til d. 19/12 – 2022.

Deltag i vores adventskonkurrence på vores Instagram konto ved at følge os og like billedet. Tag alle dem, som fortjener at blive forkælet med en den mest luksuriøse adventsgave bestående af 100% premium cashmere accessories, sweatre og andet lækkert. 

Regler for at deltage:

  • Følg os på Instagram  @wuthcopenhagen
  • Like konkurrence-billedet 
  • Tag dem, som fortjener at blive forkælet med en adventsgave

Vinderen bliver fundet hver mandag frem til d. 19 december 2022 kl. 12, og vi kontakter vinderen direkte derefter. Har du spørgmål til deltagelse i vores konkurrence, så skriv til os på info@wuthcopenhagen.com

Levering eller afhentning hos Wuth Copenhagen.

FRI FORSENDELSE I DANMARK 

Forlænget returret

FORLÆNGET RETTURRET 

100% oeko-tex certificeret cashmere fra Wuth Copenhagen

100% OEKO-TEX CERTIFICERET CASHMERE