s

100% CASHMERE HATS & GLOVES

Find classic and casual styles to colorful styles with brave shades or down-to-earth tones. Our classic cashmere beanie comes in two different sizes, fold hat and big hat. Combine with the softest cashmere gloves, which will keep your fingers warm during the winter time. We give you the best 100% cashmere hats for this winter season. Need other cashmere accessories for your  outfit? 

-39%
Light Blue
Mocca
Black
Dark Grey
Navy
Chestnut
Bailey
Bordeaux Red
+2

Cashmere

Fold Hat

46 
Black
Dark Grey
Light Grey
Navy
Electric Blue
Denim Blue
Sand
Creme/Sand

Accessories

Gloves

54 
Black
Dark Grey
Light Grey
Navy
Electric Blue
Choclate
Caramel
Sand
+1

Accessories

Mittens

64 
Black
Dark Grey
Light Grey
Chestnut
Bailey
Sand

Accessories

Socks

59 

STILFULDE CASHMERE HUER, DER KAN HOLDE DIG VARM OM VINTEREN

Vores cashmere er i topkvalitet. Vores produkter er fremstillet af 100% cashmere, som er med til at give dig den helt rette følelse, når du har det på. 100% cashmere huer og handsker er derfor blevet til et meget populært produkt om vinteren, da det ikke blot er utrolig stilfuldt, men det er også meget praktisk grundet den temperaturregulerende uld. Det er netop derfor, at du skal have fingrene i de populære produkter, som du kan finde her på siden. Det er underordnet, om du leder efter cashmere handsker eller en hue i cashmere, det kan findes her – og endda til en meget stærk pris.

Vores cashmere huer og handsker er i et tidløst design. De kan altid anvendes, da de ikke blot er flotte og elegante, men de er også yderst nogle praktiske produkter. En cashmere hue kan altid bruges, uanset om det er den kommende vinter, eller om det er en vinter om 10 år. Det går aldrig af mode, da det er så enkelt men samtidig effektivt produkt, som holder utrolig godt på varmen. Det er netop derfor, du skal undersøge vores udvalg, så du kan finde den helt rette til dine behov og ønsker.

 

FIND CASHMERE HUER I MANGE

FORSKELLIGE FARVER

Vores udvalg er dybt, og du kan helt sikkert finde enten huer eller handsker i cashmere, som du bare står og mangler. Vi har en masse forskellige farver, så du kan finde enten 100% cashmere huer eller handsker som passer perfekt til din stil og det look, som du prøver at skabe. Du kan derfor med fordel dykke ned i udvalget, for at finde lige præcis hvad du søger. Det er perfekt til en kold vinterdag, så der er ingen grund til ikke at kigge efter din næste hue.

En cashmere hue til dame er uden tvivl også en god gave at give. Det er perfekt som en julegave, da det er i netop de måneder, at man har mest brugt for en hue til at holde sig varm. Det er derfor en god gaveide, til når du skal give en gave, som sent vil blive glemt, og en gave som vil blive brugt utrolig meget. Så hvis du er på udkig efter at give årets gave, så er det en cashmere hue eller handsker du skal have fat i.

 

EXCELLENT SERVICE AND FAST DELIVERY

Wuth Copenhagen is an exclusive Danish brand created by Birgitte Wuth. The brand originated from a desire to offer 100% premium cashmere designs for women and men, and that is exactly what we offer. We strive to create completely unique styles for you and all your loved ones, but we also focus on providing a customer service that is beyond the ordinary. Do you therefore have questions about our wide selection of cashmere styles? Maybe you want to get more information on a particular cashmere sweater? Then do not hesitate to contact us. We are always ready with help and good advice so you can come home with a sweater that is absolutely perfect for you. Give us a call on 20 40 43 03 or write us an email at info@wuthcopenhagen.com. We welcome all questions with a smile and we look forward to hearing from you.

s