Cashmere Jakker & frakker

Er du på udkig efter at kombinere komfort og stil? Så er du kommet til det helt rette sted. Med vores cashmere frakker kan du gøre netop det. En frakke er god til de kolde måneder, hvor det er vigtigt at holde på varmen når man er udenfor. Cashmere er noget af den blødeste uld du kan finde, og det kan altid holde dig varm på selv de koldeste dage, grundet uldens natur. En frakke er blevet en nødvendighed i din garderobe, hvis du gerne vil være en modebevidst kvinde. Køb derfor en cashmere frakke for at være med på moden, samt have en lækker jakke, som du altid kan have på. Så pak dig ind i vores cashmere frakker og jakker til kvinder.

-30%
Sort
Navy
Pale Blue
Camel
Champagne

Overtøj

Kort Jakke

2.100,00 kr.3.000,00 kr.
SUMMER SALE: Udvalgte farver
-30%
Navy
Pale Blue
Champagne

Overtøj

Chris Jakke

2.240,00 kr.3.200,00 kr.
SUMMER SALE: Udvalgte farver
Sort
Navy
Camel

Overtøj

Oversize Jakke

3.900,00 kr.

 KØB EN KVALITETS CASHMERE FRAKKE

Når du køber en cashmere frakke hos os, kan du være sikker på, at det er god kvalitet. Vi sælger produkter som indeholder premium cashmere, så du kan være sikker på, at du får den kvalitet, som du skal have. Pak dig ind i vores cashmere jakker og frakker til kvinder. Vores frakker vil holde dig varm om vinteren og giver dig stil og komfort i foråret. Vores overtøj til kvinder tilføjer luksus til din hverdag. Forkæl dig selv med vores klassisk cashmere frakker eller jakker. Med vores udvalg af frakker kan du være udenfor lige meget hvordan vejret er. Alle vores frakker er lavet af 80% uld og 20% premium cashmere. Find bløde accessories af højeste kvalitet til din frakke. Hvis du ikke fandt dét, du ledte efter, kan du altid give en gave i form af et gavekort til den du elsker.

Frakker kan styles på præcis den måde, som man ønsker. Det kan enten være til en tur ud med veninder eller bare stille og roligt til hvis du skal på arbejde. Alt afhænger af hvordan du sætter dit outfit sammen med frakken. Hvis det er en lidt køligere forårsdag, kan en frakke tilføje stil og elegance. Den holder dig varm på selv de koldeste måneder, hvilket er grundet til, at mange ejer en.

 

STYLE DIN CASHMERE FRAKKER MED ACCESSORIES

Hvis du er på udkig efter et godt udvalg af cashmere frakker til dame, kan du finde det her hos Wuth Copenhagen. Du kan finde forskellige længder af frakker, så du kan style det på præcis den måde, som du gerne vil. Med frakker i forskellige former og farver kan du matche din frakke med fede accessoires såsom tasker, vanter, tørklæder og huer, og skab et personligt og eksklusivt vinteroutfit, der passer til alt slags tøj. De mest populære frakker ses ofte i mørke og diskrete farver såsom sort, grå, grøn, brun eller blå, da det gør det let at sammensætte resten af dit outfit med masser af farver og styles.

Køb din cashmere jakke dame hos os, for at være sikker på, at du køber en jakke der passer til alle årstider. Du kan altid finde nye måder at style din cashmere frakke, hvad end det er med hvilket slags tøj du har på, eller med tasker, tørklæder og andre accessoires. Du kan også købe andre cashmere produkter på hjemmesiden til at matche din cashmere frakke. Vi sælger cashmere bukser og cashmere trøjer, hvis du gerne vil køre et fuldt cashmere outfit. Der er mange muligheder med vores store udvalg, så det er bare med at undersøge det med det samme.

DIT FORTRUKNE CASHMERE BRAND

Vi stræber efter at blive det mest fortrukne cashmere brand worldwide. Og det er vores mål at udvikle og udvide vores brand med 100% naturlige materialer. Det er netop derfor vi møder op hver dag, for at gøre Wuth Copenhagen til din foretrukne cashmere brand. Vi hjælper dig hele vejen igennem købsprocessen, så vi er sikker på, at du er tilfreds med dit køb. Hvis ikke dit produkt er som du ønsker, tilbyder vi 14 dages returret, hvis det er tilfældet. Vi vægter kundetilfredshed meget højt, hvilket er derfor vi tilbyder hurtig levering, så du kan nyde godt af din nye frakke med det samme. Derudover sidder vores kundesupport team klar til at svare på eventuelle spørgsmål omkring produktet, levering osv. Det er netop derfor du skal anvende os som din foretrukne forhandler af cashmere.